Training Therapeutisch Psychologisch Onderzoek bij Adolescenten en hun Systeem

Inschrijven

Training Therapeutisch Psychologisch Onderzoek bij Adolescenten en hun Systeem

Therapeutisch Psychologisch Onderzoek bij Adolescenten (TPO-A) is een uitgebreid diagnostisch traject naar een model dat is ontwikkeld door Stephen Finn (www.therapeuticassessment.com).

In deze vernieuwende methode van psychodiagnostiek staat de samenwerking tussen de diagnosticus en de adolescent en zijn systeem centraal. Een belangrijk aspect van TPO-A is dat het doel van het onderzoek en de onderzoeksvragen geformuleerd worden in samenwerking met de adolescent. Dus, vanaf het begin is de adolescent niet enkel een bron van informatie, maar vooral een belangrijke (zo niet de belangrijkste) participant in het onderzoek.

Voorwaarde voor deelname aan deze training is dat u de Basistraining Therapeutisch Psychologisch Onderzoek hebt gevolgd.  Klik hier voor meer informatie over deze training.

De training TPO bij Adolescenten en hun Systeem biedt u een vervolg op de basiskennis en reikt u praktische handvatten aan hoe u de basishouding en de stappen van het model kunt toepassen in uw contact met de adolescent en zijn systeem.

 


Inschrijven