Over de Viersprong Academy

ViersprongAcademy

De Viersprong Academy is het trainingsinstituut van De Viersprong. Sinds 2008 delen wij met grote passie onze kennis over diagnostiek- en behandelmethoden. Dit doen we door het aanbieden van trainingen, opleidingen, supervisie en kwaliteitssystemen (certificering en licentiëring). We verzorgen geaccrediteerde en BTW vrijgestelde trainingen voor therapeuten en specialisten die werken in de GGZ.

Doordat de Viersprong zelf zorgaanbieder en zorgontwikkelaar is heeft de Viersprong Academy al haar kennis en wetenschap dicht bij huis. De Viersprong Academy blijft zelf altijd actueel en innovatief door constant in contact te blijven met het werkveld, de doelgroep en alle ontwikkelingen binnen de GGZ. Daarnaast worden de aangeboden trainingen ondersteund door onze eigen research- en onderzoeksafdeling (VISPD). Hieruit komt theoretisch en wetenschappelijk onderbouwde kennis die wij graag delen met de professionals uit de branche, u dus.

shutterstock_194917889

De Viersprong Academy brengt u concrete en relevante (praktijk)kennis waar u direct mee aan de slag kunt. De trainingen beschikken over een grote mate van interactie, kennisdeling met collega’s uit de GGZ en worden gegeven door deskundige trainers die met beide benen in het werkveld staan. Deze vakkennis wordt overgebracht door de specialisten uit de branche; (internationale) keynote speakers, interne trainers en docenten en trainers van verschillende Universiteiten en beroepsverenigingen.

Het enthousiaste en betrokken team van de Viersprong Academy denkt graag mee in uw persoonlijke vraagstuk(ken) en zorgt voor een volledig verzorgde training. Ook bij het vormgeven van Incompany trainingen en Supervisies bent u bij ons aan het juiste adres. Neem voor meer informatie of het stellen van uw vraag contact op met één van onze medewerkers.

De Viersprong

deviersprong_blauw_01

De Viersprong Academy is het trainingsinstituut van De Viersprong. De Viersprong is een GGZ instelling voor kinderen, jongeren en volwassenen met ernstige problemen in hun persoonlijkheid, gedrag en/of gezin, of bij wie problemen dreigen te ontstaan. Zij leveren (hoog)specialistische diagnostiek, second opinions en behandelingen aan deze doelgroep. Zij leren hen en hun naasten om de problemen te voorkomen, op te lossen of hanteerbaar te maken, zodat zij een perspectief op een beter leven krijgen. De Viersprong is hierin grensverleggend door voortdurend te zoeken naar betere GGZ behandelingen.  Zo wordt er aan GGZ cliënten het best mogelijke resultaat geboden op basis van de laatste inzichten in het vakgebied.

Lees hier meer over de Viersprong.