Congressen

De Viersprong Academy heeft uitgebreide ervaring in de organisatie van congressen, symposia en conferenties. Op zowel financieel, administratief als organisatorisch vlak heeft de Viersprong Academy de juiste kennis en professionaliteit in huis. Wij verzorgen uw congres van A tot Z of een gedeelte daarvan.  Ook ontzorgen wij u op het gebied van de accreditatie aanvragen. Of u een kleine bijeenkomst wilt laten organiseren voor 10 personen of een wetenschappelijk congres voor 250 personen met internationale sprekers, wij zijn uw partner.

De Viersprong organiseert in de periode van 18 maart t/m 10 juni 2021, elke donderdagavond van 20.30-21.30 uur, een webinar.

Webinarreeks Kids@risk

Een webinarreeks van de Viersprong over preventie en vroege interventie bij kinderen en jongeren met psychische kwetsbaarheid.

Op dit moment wordt gewerkt aan de inhoud van het programma. Bent u geïnteresseerd en wilt u op de hoogte gehouden worden? Stuur dan een mail met uw contactgegevens naar info@deviersprongacademy.nl

 

Bekijk ook onze eerder georganiseerde congressen/symposia:

Voor meer informatie over onze diensten en de mogelijkheden voor uw congres, kunt u contact opnemen met de Viersprong Academy.
T: 088 – 76 56 752 / 245
E: info@deviersprongacademy.nl