Congressen

De Viersprong Academy heeft uitgebreide ervaring in de organisatie van congressen, symposia en conferenties. Op zowel financieel, administratief als organisatorisch vlak heeft de Viersprong Academy de juiste kennis en professionaliteit in huis. Wij verzorgen uw congres van A tot Z of een gedeelte daarvan.  Ook ontzorgen wij u op het gebied van de accreditatie aanvragen. Of u een kleine bijeenkomst wilt laten organiseren voor 10 personen of een wetenschappelijk congres voor 250 personen met internationale sprekers, wij zijn uw partner.

Jaarcongres de Viersprong: Bewogen Tijden
4 oktober 2019
Kunsthal Rotterdam

Wat maakt van ons een betere behandelaar?
Afscheidscongres voor Roel Verheul

Zijn wij vandaag betere behandelaars dan gisteren? Beter dan één jaar geleden…of 5, 10, 30 jaar geleden? Op 4 oktober gaan we in de Kunsthal Rotterdam op zoek naar antwoorden. Dit doen we samen met Machteld Huber, Damiaan Denys, Frans Schalkwijk, Sjoerd Colijn, Rosi Reubsaet, Joost Hutsebaut, Jan van Busschbach en Patrick Luyten. Alles onder leiding van dagvoorzitter Jacobine Geel.

Schrijf voor 1 augustus in en profiteer van de Early Bird tarief van € 295,- (€ 325,- bij inschrijving vanaf 01-08)
Wij organiseren dit congres in samenwerking met Lemion

MBT Congres 2019
Mentalizing beyond clinical disorders: Resolving the puzzle

Dit jaar gaat het vijfde Internationale MBT Congres plaatsvinden op 21 en 22 november 2019 in de Philharmonie te Haarlem. Bekijk het interessante programma en de sprekers.

 

Bekijk ook onze eerder georganiseerde congressen/symposia:

Voor meer informatie over onze diensten en de mogelijkheden voor uw congres, kunt u contact opnemen met de Viersprong Academy.
T: 088 – 76 56 752 / 245
E: info@deviersprongacademy.nl