Incompany Schematherapie

Schematherapie

Multidisciplinair
Bij implementatie van schematherapie binnen een deeltijdbehandeling of klinische behandeling is de samenwerking tussen verschillende disciplines van groot belang. Het is daarom verstandig dat zowel psychiaters, psychotherapeuten, vaktherapeuten en sociotherapeuten deelnemen aan de training.  Een incompany training Schematherapie kan zich bijvoorbeeld richten op:

  • Basistraining
  • Vervolgtraining
  • Verdiepende expertise: Experiëntiële technieken, Imaginatie en Rescripting, Omgaan met overcompensatie modi/grensoverschrijdend gedrag
  • Begeleiding bij de implementatie van Schematherapie

Enkele reacties uit incompany trainingen Schematherapie:

“Het enthousiasme van de trainers is besmettelijk. In een tijd waarin het werk van een ggz-professional steeds meer wordt gedomineerd door vinkjes zetten, controle en bureaucratie, werden we vier dagen ondergedompeld in inspiratie. Ik loop opgeladen en enthousiast over m’n werk de deur uit”.

“Een zeer inspirerende training met een leerzame mix van theorie en praktijk gerichte oefeningen”.

“Inspirerende enthousiasmerende en leerzame cursus met vakkundig docentenduo”.

“Heel prettig om zo’n intensieve training van 4 dagen te hebben zodat je je steeds meer thuis gaat voelen in de methode. Heel prettig vormgegeven. Duidelijk, gestructureerd, genoeg ruimte om de oefeningen door te spreken, doen niet te lang waardoor er zowel rust als vaart in zat. Toon spreekt mij aan: enthousiast, motiverend. Ik heb genoten!”.


Vaktherapie

Naast de multidisciplinaire training bieden wij ook een training aan die specifiek gericht is op vaktherapie binnen schematherapie. Deze training kan verzorgd worden door een beeldend therapeut, dramatherapeut, psychomotorische therapeut of een combinatie van de disciplines.

Voor meer informatie neem contact met ons op:
T: 088-7656752
E: info@deviersprongacademy.nl