Informatieavond voor naastbetrokkenen 2024

Heb je een familielid of een bekende in je omgeving die een persoonlijkheidsstoornis heeft of waarbij een sterk vermoeden bestaat van een persoonlijkheidsstoornis? Wil jij weten wat dit precies betekent? Wat je wel of niet kunt doen of zeggen? Heb je behoefte aan informatie en tips voor jezelf om hiermee om te gaan?

Dan is deze informatieavond iets voor jou! De Viersprong biedt deze avond kosteloos aan.

Voor iedereen dus die meer te weten wil komen over persoonlijkheidsstoornissen. We behandelen op deze avond o.a.:

  • Wat is een persoonlijkheidsstoornis (PS)? En welke kenmerken hebben de verschillende clusters.
    Alle verschillende persoonlijkheidsstoornissen komen kort aan bod.
  • Hoe herken je dit als naasten?
  • Hoe ga je er mee om en wat je kun je het beste wel of niet doen? (bijvoorbeeld communicatie, gesprekstechnieken en WOT)
  • Hoe reageer je in een crisis? Welke hulpverlening is mogelijk?

Praktische informatie

Wanneer?
We plannen deze informatieavond 2 á 3 keer per jaar in.

De eerstvolgende informatieavond staat gepland op dinsdag 12 maart 2024. We zijn verheugd te zien dat er zoveel belangstelling is voor deze informatieavond. Echter, we willen je laten weten dat we momenteel het maximale aantal aanmeldingen hebben bereikt en de registratie is gesloten.

Als je nog steeds geïnteresseerd bent, kan je jezelf aanmelden voor onze wachtlijst. Op deze manier kunnen we je op de hoogte houden van toekomstige informatieavonden en zullen we contact met je opnemen zodra er een nieuwe informatieavond gepland wordt. Je kunt jezelf aanmelden door middel van een e-mail te sturen naar info@deviersprongacademy.nl.

Waar?
Online via Zoom

Hoe laat?
Van 19.00 uur tot ongeveer 20.30 uur.

Aanmelden

Het is helaas niet meer mogelijk om jezelf aan te melden voor de informatieavond die gepland staat op 12 maart 2024. Meld je zelf aan voor de wachtlijst en ontvang als eerste bericht zodra er een nieuwe informatieavond gepland staat.