Webinarreeks Kids@risk

  • Online
Inschrijven

Webinarreeks Kids@risk

Een webinarreeks van de Viersprong over preventie en vroege interventie bij kinderen en jongeren met psychische kwetsbaarheid.

De Viersprong organiseert in de periode van 18 maart t/m 10 juni 2021, elke donderdagavond van 20.30-21.30 uur, een webinar.
Volg de hele reeks en krijg op die manier een breed overzicht van de nieuwste kennis en ontwikkeling op het gebied van preventie en vroege interventie voor een breed scala van aandoeningen en problemen. Bent u geïnteresseerd in de State of the Art webinars? En wilt u daarnaast ook praktische, klinische toepassingen horen? Alles komt aan bod tijdens deze webinarreeks.

Of kies voor een selectie van webinars die passen binnen uw vakgebied. We bieden alle flexibiliteit om zelf te kiezen. Kiest u voor de hele reeks dan profiteert u van een aantrekkelijke korting. Maar ook bieden we korting op webinarpakketten.
Kunt u er een keer niet bij zijn? Geen zorgen, we bieden ook de mogelijkheid om de webinars terug te kijken.
Wel wijzen wij u er graag op dat, om aanspraak te maken op accreditatiepunten, live deelnemen vereist is. Het terugkijken van de webinars levert geen accreditatiepunten op.

1. Compleet pakket 12 webinars: € 295,-
!Early Bird tarief voor het complete pakket is € 265,- (geldig tot 01-02-2021)
2. Combi pakket 7 webinars:  € 245,-
3. Combi pakket 5 webinars: € 175,-
4. Combi pakket 3 webinars: € 105,-
5. Los webinar: € 45,- per stuk

Inschrijven